Tar en blogg paus

Förlåt åter kommer på fredag

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3515504/images/2012/pic_204576156.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3515504/images/2012/pic_204576158.jpg" class="image">


Sveriges värsta bilförare

Uff, vilket program. Pratar med bästa Lovisa i telefon, underbar person det. Sen har jag inset vem jag älskar. Tack Gud. Godnatt :*


Rubrik

Det är först när man ger upp som det blir nått nytt
När man släpper taget tar man steget
Jag vet hur ont det gör när hoppet dör
Men askan är den bästa jorden


Dag 99 av 106

2 deltagare åkte ut Lars och Marcelo. Nu är det Hanna Annica och Amandus kvar. Kvar i final kommer det vara Annica och Amandus hah!


Big brother 2011

Hej bloggen haha, ikväll 21 är det bog brother. Ikväll hänger alla löst utom Amandus alltså, Annica Hanna Lars och Marcelo. Ikväll vet jag att Annica stannar. Jag vill att Lars ska åka ut. Men tror att Marcelo eller Hanna åker. Ven tror ni igår i kvällens program?


Tja tjo tjena!

Fredag-drog från kusinerna halv 5. Vidare till Adam och alexandra som var i arnö. Stannade där och lodade runt i 2 timmar. Sen hem till Alexandra typ 30 minuter sen drog vi tillbaka dit. Cyklade dit och var där runt 20-21.30. Hittade på massa skit och annat. Sen cyklade vi hem sov och ja. Lördag- sov till 11. Var nere på stan vid 12-2 tog bussen till mig med Lovisa och alexandra vid 2 sedan tillbaka till stan 3. Chillade hos alexndra med henne. Sen cyklade vi till arnö vid 15.30 oh stannade där till 22. Ohja. Bästa kvällarna med killarna. Sedan när vi kom hem handlade vi pizza och seb kollade vi på film och somnade typ runt tolv. Söndag- vaknade 09.00. Gjorde oss i ordning sedan vidare till rosvalla vid 11.30. Jag var med Alexandra och kalid hela dagen och några andra. Kom nyss hem efter att mamma hade hämtat mig hos Alexandra. Så hela det var min helg. Tack guuuyyysss! :* BIG BROTHER IKVÄLL btw, jag älskar dig alexandra


Pucko

Min dag har vart crazy, vandring hela dagen från 8.30-12.00. Då mamma hämtade mig. Jag solade från 12-17. Omg haha jag har lite färg. Yes! Sen nu kollar jag på big brother. Och skypar med Alexandra. I morgon slutar jag 14, ska träffa Alexandra och kanske kalid. Sen vid 4 - 5 ska jag fira min kusin och kanske träffa kalid haha. Men jag har haft mycket att göra så vi ses :* btw. Flätorna är borta..

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3515504/images/2012/pic_203963878.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3515504/images/2012/pic_203963889.jpg" class="image">


Skype

Skypar med Alexandra, har haft träningen sen halv 6 till kvart över 7. Skönt. Men nu ska jag chilla med Alexandra i skype puss


Till skolan


Big brother

Kollar på repriser eftersom jag var borta.. Insåg att Camilla och rodney har åkt ut.. Fyfan att Camilla åkte ut.. :(


Jag vill ha

Ja tack mamma! Men ska lugna mig lite


Hemma!

Fan va soft. Åh, jag ligger och kollar på tv oh pluggar i min säng den är så jävla skön! ouff, sverige-spanien. /- torsdag- flyget gick runt 15. Kom fram till Spanien ca 18.30 och bussresan från flygplatsen till hotellet tog ca 1 h. Hade packat upp allt och var in checkade runt 20.30. Åt kvällsmat då och sedan var ute runt och kollade i 'byn'. Somnade halv 1. Fredag- gick upp 09.00. Åt frukost, gjorde mig ordning. 10 gick vi mot tåget som var 3 minuter ifrån hotellet. Stog i kö föratt få en biljett till stan och hem i ca 30 minuter. Klev på tåget 10.38 typ. Tog 1h att komma in till stan. Vandrar runt åt och shoppade en del. Fick med mig en heldal hem. Emma och mamma tack för dagen! När vi kom vem var klocka 7 tror jag. Så vi åt och checkade in oss i 'cupen'. Gick runt bland alla stånd längst gatorna hittade också saker där. sov runt 00. Lördag - var uppe 7 eller 8 jag minns inte. Åt och taggade till match. Körde 3 matcher under dagen. Förlorade 2 matcher och 1 blev lika. Åt lunch och efter det drog vi oss ner mot stranden. Inte så mycket sol men vågorna var störa som fan. Kunde inte bada men 'lekte' med vågorna i stället. Kom hem lagom till kvällsmaten sen gick vi ut några och röjde gatorna. Somnade 00. Vaknade 03 väckte Emma som jag delade rum med för att det åskade och blixtrade så jävla mycket. Jag är sjukt rädd för blixtrar.. Somnade 06. Söndag - Gick upp 7.30. Åt och taggade till match. Körde 2 matcher förlorade båda... Zz' sen åt vi lunch och taggade mer till stranden. Solade och 'lekte' med vågorna som värsta steckarna. Drog oss hem åt och sen ut på gatorna och packade. Somnade 00.30. Söndag - gick upp 02.30 gjorde allt i ordning var klar 03.00. Åkte med bussen 03.30 var på flyget 04.20. Satt där till flyget gick.. 07.00. Sov nästan hela flygresan. Var hemma i mitt hus 11.20. Omg bästa dagarna men hatar att flyga och dissar blixtrar. Hade det roligt men synd att det inte gick så bra i cupen.


Nervös..

Halv 12 är klockan vi bär oss av vid 1.. Herregud. Iaf kommer jag sakna att blogga skit mycket men jag hör av mig på måndag eller tisdag. Tror inte på något sätt skulle kunna blogga där.. Men Ah.. Vi hörs jag älskar er!


Big brother

Älskar temat i big brother är helg inne i tv. Ska nog vara med när jag blir äldre! Haha men ska fortsätta kolla vi hörs i morgon :*


Ganstaaaa!

Nu mår jag lite bättre Hoho. Slupar med bebis och bloggar lite Hoho. Min väska är helt om packad och väger 7.3 k istället för typ 18 k.. Hoho. Detta är mitt konstigaste inlägg jag gjort tror jag Hoho. Omg Hoho bloggar igen ikväll Hoho! ;*


Barcelona..

Jag skakar typ.. Omg bloggar sen


Åhh

Blogg.se appen hatar nog mig.. '/ innan skolan igår.. Gjorde jag ett inlägg om min dag.. Men nejnej! Iaf.. Igår hade jag match mot åker. Vi vann med 3-1 jag är sjukt glas för vi kämpade verkligen. Sandra sköt första målet eller nej! Jag gjorde inlägg och hon nickade in den fyfan va snyggt det var! Du är bäst girl! Sen sköt jag in den andra 2 . Tack Sandra :* idag kommer dem som ska börja på Borgis och hälsar på.. Så vi ska vara faddrar till varsitt barn. Lite nervöst men ändå roligt. Slutar 1 eller halv 1. Då drar jag ner på stan och träffar Alexandra och kalid så jag hinner säga goodbye ifall jag dör i Spanien puss!


Godnatt

Jhvblblljljjkjvvjvkl


Uff

Ja skolan rullar på och dagarna går. På torsdag åker jag till barcelona då jag har blogg paus Hoho. Men jag slutade halv fyra sen drog jag ner på stan med Maria och Alexandra. Just nu pratar jag med Lovisa sen ska jag ringa Alexandra.


Skolan nu

...


Big brother dag 85 åkte Robert 'Vobban' Jonsson

Tyvärr måste någon alltid åka ut, dom är få kvar. Heja Annica!


Bog brother

Ikvällens avsnitt hänger Camilla Hanna j och Vobban löst. Jag vet att någon av Hanna j eller Vobban åker. Föratt alla vill ha kvar Camilla (grymmaste) och dem andra är lika bra. Vobban är skön
Och fett bra sen hanna j är stark och snäll så det kommer bli svårt.


Match

Match samling halv 3. Taggad. Ska nog ut och foto snart, puss


Kväll

Vart ute och gått, orkar inte blogga sen så godnatt, word


Word

Ligger och käkar snaxxxxsss med bvän i sängen, är fett orolig men Ah, bilderna under. Tänk omg rätt

 


Hon är här nu

Ska mysa sen äta sen mysa igen. Hon sover här inatt och i morgon match


4 sanningar om mig.

Number-
1. Jag bet på mina naglar förut, det är sjukt många som biter på sina naglar. Jag har alltid gjort det och vet inte varför.. jag har försökt att sluta flera gånger, nästan alla mina vänner har fina naglar och jag har sett fram emot att någon gång ha det. Jag älskar att hålla på att fixa med naglar och sånt, men har alltid själv haft 'lösnaglar'. Jag har haft medel på mina naglar som jag bara har struntat i och sånt. Men för någon månad sen köpte jag ett nagel medel som smakar rent ut sagt helvete! när man då har fingrarna på något sätt i munnen får man panik och måste dricka något hahah!
så till alla som biter på sina naglar, gör inte det. Tänk på allt du tar på innan du har fingrarna i munnen och hur mycket snyggare det är med fräscha naglar.
(googel bilder)



2. Jag älskar att bjuda på mig själv, Jag står inte ut en skoldag utan att 'skämma ut mig' livet leker. Ellerhur, jag skrattar och har kul.
3. Dom jag verkligen älskar kan svika mig om och om igen, jag kan aldrig lämna en vän. Det är nästan så att vissa av mina vänner ber mig att sluta ha kontakt med vissa för att dem behandlar mig (& andra) dåligt.
Jag tycker att alla förtjänar en andra chans och när den chansen har gått får man en till chans.
Jag vill kunna ändra på det men tror att det skulle bli sjukt svårt.
4. Jag vill ha en mysig kille, jag älskar att bara ligga och mysa och bara lägga världen åt sidan.

Mindag- förstörd

Jag chillade hela morgonen, Alexandra smsar mig att vi kan dra t ockles marknad, då tåget går om en timme.. Jag sminkar mig skyndar mig, pappa säger att han bara kan skjutsa NU! Jag smsar Alexandra men får inget svar. Pappa åker och Alexandra svarar. Åh det är en gång per år.. Varför är världen så här?! ÅH! Men iaf... -.- Alexandra kommer 3 hoppas allt blir bättre då. Ville träffa kalid också men blir på måndag istället. +match i morgon!! Tagga!


Big brother igen om 20 min!

Fyfan va mys! Ligger med högst volym i hörlurarna med lilla syster och typ sover medans vi väntar på att bb ska börja. Älska kvällen, saknar att ha en kille bara.. Jajja! Puss vi hörs i morgon när jag vaknat! :* (bilden under, 'den' startade att följa miiigggg!!!)


Like à boss

Big brother maraton! Yesbox. Godis och cola yesss. Ensam ohnoo!


Nya skalen och godis

Ingen kompis denna kväll, jag är forever alone. Så jag drog upp till bron fick skjuss av bästa syster på moppen och handlade godis och cola! Yeh räddade min kväll tack Gud! Omg jag lyssnar på radion bästa låten.. Bild under, sommar hitt jag svär (Y'

 


Nya mobil skal

Idag kom mina 2 mobil skal, happy! Fan va nice. Skolan - teknik, so, språkval (musikal istället) svenska och engelska. På so'n berättade jag Nora och Emma om nyheter som hänt i veckan det fick toppen. Sen hade vi svenska läxa. Jag fick alla rätt på läxförhöret skit bra ju! Sen hade jag engelska läxa.. Gick sådär heheh. Men efter skolan va det träning. Körde även att jag sträckt mig.. Vilket var ett dåligt val.. Så tror att jag skippar idrotten i morgon! :'( sen nu ligger jag i min säng helt forever alone! Vi hörs :*


Cha cha bloggen

Nuska jag till bussen puss!


USA - we heart it


Big brother

18-19 är det reprisen från igår. 19-20 är det big brother live. 20-21 är det glee. Åhhh jag älskar onsdagar! Favvopogramet i maraton. Kärlek :*


Till skolan

Mot skolan skön dag.. 5 lektioner (y)


Snart träning

Om en timme.. Haha aja, ska pluggisch lite english! Puss


Mot skolan

Idag är det ämnesfokuserings dag. = att man fick välja vilka ämnen man ville ha under dagen. Mitt schema är musik orientering lunch so och teknik.


Suddig bild men aja.. Från sängen hahah!

Ligger och kollar på bebis program med lilla syster, är trött som fän så ska lägga mig efter det här. Har dessutom hunnit plugga! (y)


Big brother- Jennifer andreasson åkte ut igår, dag 78.

Lilla filuren åkte 'tyvärr' ut. Eller kanske var det ett nöje?!
Hann inte blogga i morse så inlägget fick bli nu istället. Försökte blogga i skolan men mitt internet funkar förfan aldrig där .. Fan! Ligger i min säng och äter nötter. Ska egentligen plugga på engelskan och svenskan.. Men det orkar jag inte. Vi hörs!


Match: mot viljan - 5-2 till oss !

Bra tjejer, kan inte klaga på någon, va va grymma! Glad att jag gjorde första målet. Fick mig att bli jätte taggad. Brudarna i motståndarlaget hade fula ord och klagade på allt. Dom fastnade på alla problem och gav oss vinsten. Tack iktun! :*
ikväll är det big brother. Till och med om en halv timma. Klockan 21 startar big brother ser fram emot ikväll för att se vem av blondinerna det är som åker ut. Löst hänger iallafall Camilla, Hanna J och Jennifer. Jag tycker att Jennifer ska åka ut, för att hon är en bitch hahah, nej men hon är grymt irriterande och hackar och trackar på alla. Det är vad jag tror och hoppas. Vi hörs i morgon!


se allt, allt tillochmed de dåliga :*

Finfin bild.
Match samling 14.00. ska ta och skynda mig.
Men ja, match mot viljan, tror det kommer gå bra. Ska kämpa glöden av mig och ge allt.
Vi hörs efter matchen, PUSS :*

Godnatt

Kollade nyss klart på filmen jag köpte idag. Ska sova senare med tanke på att det är match i morgon! Puss


Dålig uppdate

Jag vaknade vid 8, somnade om till 10 gick upp vid 11. Var i stan halv 1. Åt och glimmade runt... Åkte hem till mig 4 och nyss kom Alexandra. Just nu lånar hon våran dusch och jag ska ringa farmor hihi. Vi hörs ikväll :* kör igång med länkarna under arkiv. Kommentera med ditt för och efter namn och din blogg i kommentars fältet så får du en länkning på min blogg.


Ändrade planer

Alexandra hörde av sig nu såhär på kvälls kvisten. Ska dra dit och sova där också. Så packade väskan och pussen går 19.44. Ska ner och prata med mamma och kolla lite till på big brother. Bilden under är på mina 'nya' shorts. Ska byta dom i morgon, för att knappen va trasig.. Provade inte dom på hm..


Nyklippt'

Såg att Nora bästis hade kommenterat, det fick mig att vilka blogga och att visa hur håret blev. Dock klippte jag bara topparna men det syns mycket väl tycker jag. Själv är jag nöjd!
Så här blev det. Och på stan köpte jag gula shorts som jag lägger ut bild på ikväll. Det är nu repris för big brother som var igår kväll mellan 22-23 för jag sov då hehe, den slutar 19 då ska jag kolla på big brother live som är mellan 19-20 yes box min kväll, vi hörs!


Softar'n

Sitter i min säng och bara tänker. Kom på att jag ska blogga och om en stund ska jag sminka mig och klä på mig. Idag efter skolan ska jag ner på stan och klippa mig. Får se hur det blir men jag hör av mig någon gång på efter middagen mot kvällen isf! Puss


Mot skolan

Huvudvärk känner mig sjuk.. Mot skolan jippie!


Bästa brudar

Tack för en bra match, förlåt att jag inte alltid kämpar och gör allt! Jag älskar er!
Match- ifk Nyköping, 5-5... Godnatt!


You ARE amazing, just the way you ARE!

Jag glömde bort att blogga i morse, hade tid och allt med jag vet inte hur men jag glömde helt bort.. Filåt!
Klockan fem är det samling, halv 7 börjar matchen. Kom och kolla fiffan..

 


Trötto

Hej.. Jag mår inte så bra. Efter mitt förr inlägg la jag mig med lilla syster Amanda och kollade på tv. Somnade efter 10 minuter och blev väckt av mamma vid 7.. Zzz' dirr nr jag ställer mig upp blir jag yr, hoppas att det är ifrån solen eller något för i morgon är det skola och efter skola är det match mot IFK flickor 98. Dom är grymma så fet blir verkligen en match. Känner dom första i IFK, så jag önskar verkligen dom lycka till! (y' jag ska lägga mig igen.. Skippar big brother men vi hörs i morgon på morgonen! :*


Solsolsolsolsol!!!

Vart i solen hela dagen. Först efter våra bästa år körde vi kurre gömma med lille bror och hans kompis och älva. Sen drog vi till fotbolls planen med älva och sköt lite boll sen kom 2 små gubbar typ 7 år som ville köra match med oss. Blev säkert ute mer än en halv timme med dom. Sen bär vi kom hem vid halv 2 åt vi och sen la oss i solen. Hon tog bussen 15.10 hem och efter det fram tills nu har jag solat! Fy va skönt men det blåste rätt mycket så jag drog bara upp mina byxor så randen är inte fin! -.-


Våra bästa år.

Vaknade runt 10 men har fortfarande inte orkat gå upp ur sängen jag och Lovisa la oss istället fram för tv och kollade på våra bästa år. Som slutar runt 11 tror jag. Majbrasan i går va grymt mysig men fick lite rå damp då David gjorde så att min boll rullade in i brasan.. Men tack fanns det idioter som gick hur nära som helst som hämtade min boll. Den var hel utom att den va lite smällt och stank skit heheh.. Idag har jag inget planerat men av jag ska fortsätta kolla på våra bästa år, puss <3




RSS 2.0